Belajar Dari Kesilapan dan Pengalaman.

Hidayatul Afzam | 12/29/2012 12:19:00 AM | 7Comments |
 Firstly aku nak mintak maaf pasal End Year Giveaway yang aku buat seminggu yang lalu kalau-kalau ada salah dan silap kat mana-mana.
Sememangnya tu adalah GA aku yang pertama.
So, aku nak handle itu semua macam lambat sikit.
Alhamdulillah ada jugak sambutan.
 
Dan baru je sebentar tadi, salah seorang Sponsor GA baru ni ada memberi sedikit teguran:
Thanks amir sebab sudi memberi teguran.
Aku terima dengan hati yang terbuka.
Sejujurnya, GA kali ni dibuat dengan keadaan yang agak kelam kabut sekali.
So, Tiada perancangan yang rapi.
Aku juga tidak pastikan sama ada semua peserta ikut semua syarat yang ditetapkan atau tidak.
Termasuk juga yang ini:
Salah aku juga sebab aku sendiri yang tak minta maklumat tu dari pemenang tu sendiri.
Tak mustahil kalau berlakunya penyamaran kan?
Aku juga terbaca 1 entry yang mengatakan dia tak suka join GA/Segmen yang terlalu banyak kene follow-mollow, like sana, like sini. Komen sana, komen sini.
Ye, aku mengakui bahawa GA aku kali nie terlalu banyak syaratnya.
Alhamdulillah. Dengan adanya pengalaman seperti ini, aku dapat belajar untuk menjadi yang lebih baik pada masa akan datang :)
 
Sebagai peserta juga kita mestilah jujur. Mengikuti semua syarat yang dinyatakan. Menang atau kalah tu semua tak penting. Rezeki kita ada di mana-mana :) 
Jangan takut untuk melakukan kesilapan, tapi takutlah kalau tak boleh memperbaiki diri dari kesilapan . Berani kerana benar, takut kerana salah. 
Maafkan segala salah & silap saya.
Kepada sesiapa yang ingin mengetahui tips persediaan sebagai penganjur Giveaway/Contest, boleh la tekan SINI 
 
ORIGINAL HIDAYATUL AFZAM®
 █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
 Verified Official by Blogspot

7 comments:

Husnalyas said...

memang banyak peserta yang jenis tak ikut syarat ni. bila menang, barulah nak klik sana klik sini. ish2 :)

Niqi said...

xpew sis belajar dari pengalaman :)

Ieta Mat Sa'ad said...

lumrah bernama manusia mmg buat silap dik... papehal pun tahniah kerana berani mengakui kesilapan. bukan sng sesorg nk akui silap yg dh dibuat

♥ Anis said...

Saya pun camtu jugak nak handle GA pertama :)

Adib As said...

Ada jugak yang unfollow twitter lepas dah habis GA. Bila check ada dua orang yang buat macam tu dari giveaway ni. Tak suka sangat orang macam tu. Tapi takpalah. Hmm =.=

ammelia yusoff said...

hidup ni kita sentiasa belajar dari kesilapan :)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

sabar nanti kita buat GA lain tau kita plan elok-2

Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

 
This Territory was created by Princess_1405. Credits →