Sengal ~

Hidayatul Afzam | 4/26/2013 02:14:00 PM | 2Comments |
 I love u, you love me. We're happy family.. lalala~~~
Alahaii. Rindunya kat mak ayah. Dah masuk sebulan duk kat asrama.
Betapa tabahnya hatiku ini kan. hehe
Semalam pi Terengganu Trade Centre (TTC). Ada la program ala-ala jom masuk U tu.
Serba sikit la tambah keyakinan aku nak masuk U mana nanti lepas SPM.
Cerita yang menyakitkan hati aku ialah ada la sorang laki ni, classmate aku. Huh, bengang betol aku dengan dia tu.
Rasa nak sepak nak sepak je. Suka hati dia je suruh aku pi mintak tandatangan warden untuk borang kebenaran nak pi TTC tu. Cehh, bukan main baik lagi time nak mintak tolong.
Time dia senang, duk mengutuk aku itu ini. Hampeh! =,='
"zam, ce g mintak tandatangan warden jap ke aku."
"malas eh, mung gi je lah diri."
"Tolong ar aku..."
Aku ambik je la borang dia tu. Bila masuk kelas aku bagi la ke kawan aku plak, suruh dia je lah yang pi mintak tandatangan warden tu. Lama sikit tu, hamba Allah tu bagitau la,
"B*ng*k eh, aku suh mung kan gi mintak"
Huh. Terpegun aku dengar. Selamber bebenor mamat ni. 
"Tu la, aku cakap molek, mung takmo dengar. Kan kene doh ngan aku"
Kurang ajar betol. Aku paling tak suka eh tolong budak laki ni. Bukannya apa, budak lelaki ni time mengutuk, memang la budak perempuan la jadi mangsanya. Mengutuk habis-habisan. Bila nak mintak tolong nape-nape, memang budak perempuan jugak la yang jadi mangsa. Amboiii. Banyak cantik ko. Hey, tolong sikit eh. Budak laki lain takde ar plak nak suruh budak perempuan eh. Ada jugak usaha dorang nak pi jumpa warden.
Dah la aku sakit hati dah dengan perangai mamat tu, bila dengar plak ayat dia yg semalam tu Hmmm.. Bertambah sakit hati aku ngan dia.
Pape pun:
Doakan kami pelajar SPM nak exam minggu depan eh!
Mid-Year Exam pastu tak lama je lagi dah TRIAL. Cepatnya masa berlalu >.<
 
ORIGINAL HIDAYATUL AFZAM®
 █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ 
Verified Official by Blogspot

2 comments:

S.K.A said...

sama my sis..dia pn spm jgak thun ni..gudluck!! smoga d'permudahknNYA

asa banie said...

good luck for your spm dear :)

Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

 
This Territory was created by Princess_1405. Credits →